Uudet Karelia ikkunat – yksilöllisesti ja omien mittojen mukaan

Ikkunat ovat niin lämmöneristyksen kuin sisustuksen ja luonnonvalon kannalta huoneen kriittisimmät alueet. Laita Karelian laadukkailla ikkunoilla talosi kuntoon, niin parannat merkittävästi sekä kotisi viihtyvyyttä että asuinmukavuutta.

Päätuotteemme on korkealaatuinen MSE-ikkuna, jonka valmistaminen perustuu kotimaisen puun, alumiinin ja lasin toimivaan yhdistämiseen. Puupuite takaa ikkunalle erinomaiset lämmöneristys- sekä ääneneristyskyvyt, ja alumiinipuite puolestaan tarjoaa ikkunalle pitkäaikaisen säänkestävyyden.

Suomen yleisimpänä ikkunamallina tunnetun MSE-ikkunan lisäksi äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle valikoimastamme löytyvät myös MS3E- sekä MEK-ikkunamallit, joiden lämmöneristys on markkinoiden kärkiluokkaa.

Ikkunoidemme laadun takaa se, että ne valmistetaan aina karmi- ja puitekohtaisesti, eli täysin yksilöllisesti, jokaiselle asiakkaalle. Edistyksellisen pitkälle automatisoidussa tuotannossamme ikkunaosien laatu varmistetaan useissa eri tuotantovaiheissa. Tämä takaa asiakkaillemme virheettömän tuotteen.

Valittavanasi on useita erilaisia ikkunamalleja sekä -tyyppejä MSE-ikkunoista sekä MS3E- ja MEK-ikkunoista. Jos kaipaat lisätietoja ikkunoistamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Myytävät ovet ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita. Ne viimeistelevät rakennuksen ajattomalla tyylikkyydellään.

Olitpa hankkimassa ulko-ovea tai parvekeovea, voit valita sopivan rakenteen ovellesi eri vaihtoehdoista. Ovilevy on HDF-levypintainen ja alumiinivahvisteinen, jotka yhdistettynä reunan liimapuihin ja kertopuuhun muodostavat erittäin säänkestävän yhdistelmän. Vakiorakenteinen ovi tarjoaa erittäin hyvän lämmöneristyksen, mutta äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle vaihtoehtoina ovat myös jykevämmät ovet passiivi- tai matalaenergiarakenteella.

Parvekeovet voit valita HDF-pinnan lisäksi myös alumiinipinnalla. Alumiinipintaiset parvekeovet ovat saatavana sekä yksi- että kaksilehtisinä, ja niiden lasikorkeus on vapaasti valittavissa. Alumiinimallit sopivat myös sisäoveksi että varaston oveksi.

Tyylikkäistä ovimalleistamme löydät niin perinteiset suosikit kuin ovia myös modernimpaan makuun – valitse vaihtoehdoista juuri talosi tyyliin sopivimmat ovet. Oven ulkonäön voit kruunata valitsemalla oveesi sopivat helat sekä oven värin vastaamaan kotisi sisustustyyliä.